Tillverkare av Locktänger

Det finns en handfull populära tillverkare av locktänger som säljs i svenska butiker. De världsledande företagen finns givetvis att få tag på i Sverige men även en del andra tillverkare och modeller som kanske inriktat sig mer på norden och Europa finns att få tag på.

Vi har här nedanför sammanställt en lista med tillverkare av locktänger. Många av dem är väldigt populära när det kommer till val av locktång medan andra är mindre vanliga. En del tillverkare som t.ex. OBH Nordica har många prisvänliga modeller men inga riktigt dyra lyxmodeller heller. Andra tillverkare har helt och hållet riktat in sig på att erbjuda de bästa locktängerna för stylister, frisörer och modeindustrin. Vad som passar dig bäst är helt upp till dig.

Om du vill köpa locktänger från någon av märkena så rekommenderar vi dig att du tar en titt på de e-butiker som vi listar här. De har väldigt bra utbud av så väl locktänger som andra värmeverktyg och stylingprodukter.

Tillverkarna

  • OBH Nordica – Nordiskt företag med ett flertal billiga och prisvärda locktänger.
  • BaByliss – Stort företag med modeprodukter över hela världen. Har locktänger i flera prisklasser.
  • ghd – ”Good Hair Day” står företagsnamnet för och har locktänger och andra stylingverktyg i proffsklassen som används av modeindustrin, stylister och frisörer över hela världen. Deras produkter är dyrare men ger det där lilla extra.

Vi kommer att fylla på listan med fler tillverkare framöver.