Om Sidan

Locktänger.se är skapad för att informera och tipsa om bra produkter. Våra rekommendationer är baserade på vad kunder tycker och hur bra locktänger visat sig i tester.

Att investera i en bra locktång är för många väldigt viktigt, ofta viktigare än vad de själva inser. Att locka håret tar tid och med en bra produkt kan du locka håret snabbare och samtidigt så slits håret mindre. Det finns en mängd olika tekniker för att uppnå detta och det kan vara genom att använda olika material, nanoteknik och unika värmare.

Om du lockar håret ofta eller vill göra det och du har ekonomin att investera i ett proffsigt verktyg så kommer du inte ångra dig. Det finns en anledning varför stylister och frisörer ofta väljer att satsa på de proffsigaste alternativen och om du ska locka håret ofta finns det ingen anledning för dig att satsa på något sämre. Locktänger.se är här för ge dig de bästa produkttipsen för dig.

På samma sätt kanske du har en mer begränsad budget och vill få ut det bästa i det prissegment du har råd att handla i. Även här kan vi rekommendera bra produkter och peka dig i rätt riktning.

Om butikerna vi tipsar om

Locktänger säljs i ganska många butiker på nätet. Vi har valt att tipsa om butiker som är billiga och inriktade på kosmetika. Anledningen är helt enkelt att du har möjligheten att komplettera med hårvårdsprodukter som skyddar håret när du lockar eller plattar det.

Dessa butiker har också många produktomdömen för stylingprodukter som locktänger vilket ökar möjligheterna för dig att hitta rätt produkt.

Om produkterna som utnämns bäst i test

Det utförs aldrig eller väldigt sällan stora och omfattande tester av locktänger. Vi gör det varken själva och ingen annan gör det heller. Däremot finns det många tester på locktänger som testar allt ifrån 3-10 locktänger. Ibland är testen bra utförda och ibland är de kanske lite sämre utförda. Gemensamt är dock att det här finns möjligheten att sammanställa data och ta hänsyn till om en locktång ofta utnämns som vinnare. Det är dock inte ovanligt att man in många tester tar hänsyn till priser där den egentliga vinnaren väljs bort då den kostar 1500 kr men bara är lite bättre än en annan modell som kostar 700 kr. Detta är också något vi väger in i bilden när vi presenterar de produkter vi anser vara bäst i test.

Förutom att locktängerna som utnämns bäst i test ska ha fått utmärkelser i ”kliniska” tester så kräver vi även att kundomdömena är bra för produkten. På så sätt eliminerar man även risken att en dålig produkt lyckats sponsra in sig som vinnare i olika tester.

Tekniska detaljerna bakom webbplatsen

Locktänger.se lades upp i ett försök att göra det lättare för svenska konsumenter att hitta bra information om just locktänger och information om hur man lockar håret. För att göra detta möjligt har vi byggt sajten med utvecklingsverktyget WordPress och med hjälp av diverse plugins och teman har vi tagit fram webbplatsen som du idag surfar på. Det är alltså inget speciellt märkvärdigt som rullar i bakgrunden och utan är egentligen en ganska enkel hemsida med text, länkar och videos.

Domänen registrerade vi enkelt och pekade sedan den till webbhotellet Loopia som vi baserat på vad vi läst om webbhotellet och att de hade stöd för de funktioner som vi efterfrågade. Överlag är vi mycket nöjda med valet av webbhotell även om vi tror många anda alternativ hade fungerat lika bra.

Partners och samarbeten

Locktänger.se har några partners som vi listar på en separat sida här. Om du skulle vilja samarbeta med oss är du välkommen att kontakta oss.