Locktänger från ghd

ghd-good-hair-day-every-day-logoghd är en av världen största och bästa tillverkare av stylingverktyg, och locktänger är inget undantag. Namnet ghd är en förkortning av ”good hair day” men skrivs ändå ut med små bokstäver.

Utöver locktänger och andra stylingverktyg så tillverkar de även hårprodukter, borstar och egentligen allting du kan tänkas behöva för att styla ditt hår.

ghd tillverkar inte direkt några billiga locktänger utan deras produkter riktar sig till frisörer, stylister och de som vill ha stylingverktyg i världsklass. En locktång från ghd kostar allt ifrån ca 1500 kronor och uppåt beroende på vad du vill ha.

Deras välkända modell ghd Gold Classic Styler kostar strax under 2000 kronor och fått mycket bra betyg från kritiker och kunder. I skrivande stund har t.ex. 1378 personer gett den genomsnitt 4,4 av 5 i betyg.

E-Butiker med locktänger från ghd

Vill du köpa locktänger från ghd så ta en titt på länkarna här. De flesta välsorterade e-butiker med kosmetika och värmeverktyg har även locktänger och plattänger från ghd.

Locka håret med ghd

Att locka håret med rätt verktyg är inte speciellt svårt och sliter inte onödigt mycket på ditt hår. I videon nedan demonstreras hur du lockar ditt hår med ghd. I videon är det ghd Gold Classic Styler som används och som finns att köpa i butikerna ovan.