Köp Locktång Online

Det finns många butiker som säljer locktänger online. Vi rekommenderar att du väljer någon etablerad och känd e-butik. Här listar vi några av våra favoriter.

Lyko-logo Lyko.se
Lyko är stor svensk e-butik som säljer skönhetsprodukter, smink, hårvårdsprodukter och då givetvis även locktänger och plattänger.
Eleven-logo Eleven.se
Eleven har ett stort urval av produkter inom smink, skönhet och hårvård. Här hittar du en mängd värmeverktyg så som plattänger och locktänger.

Tips vid köp av locktång online!

Att köpa sin locktång online är förmodligen det bästa du kan göra, och listan med fördelar kan göras väldigt lång. Du slipper t.ex. att känna någon tidspress och kan i lugn och ro titta och läsa om olika modeller. Du får snabbt en uppfattning om vad andra kunder tycker genom att kolla på betyget och läsa recensioner. Avslutningsvis är det väldigt enkelt att beställa och i många fall ligger den redan på postens utlämningsställe imorgon.

Det finns dock saker att se upp med också. Undvik att handla din locktång från återförsäljare / e-butiker som inte känns seriösa och undvik alltid förskottsbetalning. Som konsument har du väldigt dåliga möjligheter att få tillbaka pengarna om företaget skulle gå i konkurs. Betala istället med något av följande betalmedel:

  • Kreditkort (VISA eller Mastercard etc.)
  • Postförskott
  • Faktura

Kreditkort är förvisso en sorts förskottsbetalning men om du inte får produkten så blir kreditbolaget återbetalningsskyldig till dig. Detta gäller överallt och är en av fördelarna med att ha ett kreditkort.

När du handlar online skyddas du också av distansavtalslagen vilket ger dig 14 dagars öppet köp så länge du inte bryter förpackningen. Något som många inte heller tänker på är att om din locktång går sönder och garantin gäller, så betalar tillverkaren/butiken frakten för att åtgärda detta. Detta är något som du som konsument har rätt att kräva, vilket också gör garantiärenden betydligt trevligare.

Låna pengar till Locktång

Om du behöver/vill köpa en locktång och du för tillfället har ont om pengar så finns det några alternativ du kan använda dig av fram tills nästa löning.

Ett vanligt alternativ är att göra köpet mot faktura och då får du automatiskt 14 dagar på dig att betala. Det finns ofta även avbetalningsalternativ att välja i kassan och då har du möjlighet att skjuta på betalningen ännu längre om du önskar (i alla fall delar av den).

Du skulle även kunna låna pengar. Det finns en del förmånliga alternativ här och en stor fördel med att låna pengar är att du får dem insatt till ditt bankkonto och kanske behöver du inte låna till hela beloppet eller så vill du låna lite extra för andra utgifter. Du får en helt annan kontroll på hur mycket kredit du väljer om du ansöker om att låna pengar.

Snabblån är ett tänkbart lån i dessa situationer där du inte vill ansöka om mycket pengar och snabbt vill betala tillbaka lånet. Det är en typ av mikrolån där du kan låna från 1000 kr och uppåt och du kan i många fall få pengarna på ditt konto redan samma dag.

Om du vill läsa mer om snabblån och hitta bra långivare så kan du besöka https://bästasnabblån.nu som har sammanställt bra information om dessa lån och vad du bör tänka på.