Locktänger från BaByliss

BaBylissBaByliss är ett känt varumärke inom skönhet och mode från Paris. Deras produkter är speciellt inriktade på hårvård och det finns en mängd alternativ för både henne och honom.

BaByliss har ett bra utbud av både locktänger och plattänger för alla tänkbara behov. De har t.o.m. ett multiverktyg som heter BaByliss Pro Styler Ionic 5 som har 5 funktioner, inkl. locka håret och platta det.

Locktänger från BaByliss behöver inte vara speciellt dyra. De har en del budgetmodeller som ligger runt 300-400 kronor och som fungerar helt okej.

Köp locktång från BaByliss

Ta en titt på vår butikslista för att hitta butiker som säljer locktänger från BaByliss.

Bästa locktången från BaByliss

Deras multiverktyg för att bl.a. platta håret och locka det är ett väldigt praktiskt verktyg och ligger runt 1000 kronor i pris. Om man dock bara är ute efter en locktång och inget annat är det både billigare och bättre att satsa på något som endast är avsett för det.

BaByliss iPro 230 iCurl är en av deras bättre produkter. Det är dock lika mycket en locktång som plattång och priset ligger runt 600-700 kronor.

En ännu bättre produkt är deras nya BaByliss PRO Ultra Curl men den ligger i en högre prisnivå och kostar ca 1600 kronor.

Du hittar båda produkterna hos Eleven.se.